Timp de preparare:
1 ora (complexitate medie)
Ingrediente:
Pt. blat trebuie:
6 oua
10 linguri zahar
1 lingura faina
4 linguri apa
10 linguri pesmet
2 linguri cacao
1 praf de copt
Pt. sirop:
10 linguri zahar
300 ml apa
Pt.crema :
1 budinca de vanilie
1 budinca de cacao
Pt. decor:
frisca
Mod de preparare:
Blatul se pregateste astfel:
Cele 6 albusuri+4 linguri de aparece le bati spuma, se adauga zaharul, dupa ce sa topit se pune galbenusurile,faina,pasmetul,cacao si praful de copt.
Se pune intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor.
Se coace foarte repede!!!!
Siropul se pregateste astfel:
Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa; se fierbe pana se topeste apoi se insiropeaza blatul.
Crema se pregateste asa:
Se pregatesc budincile ca pe plicuri.
Blatul se lasa in tava, unde se insiropeaza apoi se pune budinca de vanilie,cacao si pt decor frisca.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu