Timp de preparare:
1 ora si 20 minute (complexitate medie)
Ingrediente:
140 g margarina/unt
170 g faina
100 g zahar
5 oua
200 g zahar pudra
140 g nuca macinata
coaja de la o lamaie
1 praf de copt stins cu otet sau lamaie
1 praf de zahar vanilat
o mana de pesmet
Mod de preparare:
Margarina cu faina, cu 100g zahar, cu un ou,cu coaja de lamaie di cu praful de copt stins cu otet sau lamaie se framanta toate si se pune in tava unsa si tapetata.
Se aseaza aluatul de un deget de gros.
Se preseaza o mana de pesmet peste care se toarna urmatoarea compozitie:
-se freaca 4 oua intregi cu 200g zahar pudra,praful de vanilie si apoi se pune nuca macinata.
Se coace la foc potrivit.Se verifica cu scobitoarea.
Se taie in tava cand e calda si se lasa sa se raceasca.
Pofta Buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu